James Howard Kunstler: Na zdraví vám, WEFáci z Davosu!

Včera, 15:18

„Rozhodl jsem se jednostranně změnit značku nemoci X! Nyní je to Nemoc DIC! Debt Implosion Cover- (Krytí dluhové imploze)“ – Edward Dowd

Clusterfuck Nation

Nabobové a autoritaři ze Světového ekonomického fóra (WEF) se v příštích dnech sejdou ve švýcarském Davosu, aby připravili plány na svůj další útok na lidstvo. Letošním tématem je „Obnovení důvěry“. Vyprskli jste si právě kafe nosem? Parta, která koordinovala celosvětovou reakci na Covid-19 (která možná stála u zrodu samotného konceptu Covid-19), a hlavně vnucovala důvěřivé světové veřejnosti mRNA vakcíny – tahle parta superbohatých, superspojených, superdůležitých celebrit, pankáčů, hochštaplerů, hajzlů a predátorů se chce pomazlit.

Tahle davoská parta se na zahajovacím večírku motala mezi uslintanými tácy s krabími puffinami, chřestovými gougères, humrovými crostini, kousky paštik, prosciuttovými kousky, cizrnovými panisse, plněnými olivami castelvetrano, dolmas z divočáka a quinoy, topinkami s fazolovým pyré, holubí hrachové lívance a norimberské rostbratwurstové prasátko, to vše zapíjené bezednými číšemi Roederer Cristal Millésime Brut – nemohli přestat žvanit o debutu nejnovější virové nákazy „Disease X“, která je prý dvacetkrát smrtelnější než Covid-19.

Představte si, jakou příležitost poskytne Světové zdravotnické organizaci (WHO), která je partnerem WEF v Davosu. A právě včas, aby vyvolala dostatečnou hysterii pro květnové hlasování o nové smlouvě WHO, která zavazuje vlády celého světa k dodržování jejího pandemického diktátu. V tomto novém uspořádání věcí platí, že cokoli Tedros Adhanom Ghebreyesus řekne, platí! Uzavírky. Karanténní tábory. Povinné (vylepšené) bezpečné a účinné vakcíny. Nezáleží na tom, o čem by jinak mohli rozhodnout skuteční občané zemí A, B nebo C v rámci zastaralého systému národní suverenity. Následujte vědu, zbyteční žrouti světa! (A prosím, přestaňte o tom remcat!)

Jakákoli podobnost „nemoci X“ se zbývající globální platformou pro svobodu slova (X Elona Muska, dříve Twitter) je jen další otravnou konspirační teorií. Teorie samozřejmě předpokládají objevení důkazů, a tak se stalo, že nikým nevolená Evropská komise na základě svého zákona o digitálních službách (přijatého v listopadu 2022) již pohrozila Muskově X, aby odstranila tzv. nenávistné projevy, nelegální obsah a dezinformace, jinak jí hrozí pokuta ve výši 6 % ročních celosvětových příjmů. Nenávistné projevy a dezinformace jsou cokoli, co EU označí za dezinformace, včetně informací, které jsou pravdivé, ale nesouhlasí s agendou všech nadnárodních orgánů, jako je EU, Světový měnový fond a Světová zdravotnická organizace. Připomíná nám to něco, co kdysi řekl Pete Hogwallop Ulyssesovi E, McGillovi:

Naposledy se ukázalo, že ty mRNA vakcíny vyrobené společnostmi Pfizer a Moderna jsou superúčinné v jedné věci: narušují všechny buňky a orgány v lidském těle tak, že vyvolávají těžkou autoimunitní reakci, která vede ke smrti a invaliditě. Umělá replikace bílkovin hrotu vyvolaná vakcínami má zvláštní chuť na srdeční tkáň, výstelky cév a reprodukční orgány – proto všichni ti fotbalisté světové třídy, kteří padli mrtví uprostřed kopu, všechny ty masivní sraženiny velikosti lodních červů, které objevili pohřebáci, a všechny spontánně potracené děti za poslední tři roky.

Mimochodem, když tohle všechno viděla ředitelka CDC Mandy Cohenová, stále prosazuje „aktualizované“ mRNA vakcíny, a to už pro šestiměsíční děti. Ne, nevymýšlím si. Přečtěte si nejnovější doporučení CDC, která byla vydána před pěti dny:

Shodou okolností nizozemský virolog Geert Vanden Bossche před měsícem varoval, že – podle jeho dřívějších varování před nebezpečím očkování do chřtánu pandemie – svět může očekávat brzy přicházející krizi s 30-40procentní úmrtností ve vysoce proočkovaných zemích s výskytem nové varianty Covid, kterou nezastaví vakcínou poškozený imunitní systém. Uvědomte si to. Neznamená to jen bezprecedentní megavlnu úmrtí, z níž mrazí v kostech, ale také pravděpodobné selhání všech složitých systémů, na nichž je běžný provoz vyspělých zemí závislý, protože lidé, kteří je umějí řídit, jim podlehnou. To znamená sbohem normálnímu modernímu životu, jak jsme ho znali. Geert to jen tak říká.

Je dokonce možné, že mezi věci, které přestanou fungovat, budou patřit WEF, WHO, EU a CDC, vzhledem k jejich pravděpodobně multivakcinovaným a posíleným členům. Vychutnejte si chutné ňamky, dokud můžete, dámy a pánové z Davosu. Znovu se setkáme, nevím kde, nevím kdy.

Překlad Deepl

Zdroj

Design a site like this with WordPress.com
Začít