Paul Craig Roberts: Vzniklo nové Rusko

Včera, 13:31

Vzniklo nové Rusko

Paul Craig Roberts

Dmitrij Trenin uvádí, že Rusko se vzpamatovalo a, jak jsem již dlouho doporučoval, obrátilo se zády k Západu, morálně zhýralé, sociálně nefunkční a politicky nejednotné a rozpadající se politice.

Po léta bylo Rusko handicapováno svými prozápadními intelektuály, ale démonizace Ruska Západem je donutila změnit své postoje nebo odejít. Rusko, zbavené dřívějšího vlivu těchto ruských zrádců, z nichž každého by Stalin nebo Lenin zastřelili, se stalo vůdcem světové většiny, která má už dost západního šikanování.

Hlupáci ve Washingtonu, kteří místo toho, aby Rusko podkopali v zájmu hegemonie USA, si teď vytvořii z Ruska světového vůdce.

Hlupáci ve Washingtonu nechápou, že země oslepuje sama sebe, když omezuje svobodu slova, diskredituje pravdu v zájmu vlastních záměrů a ničí vlastenectví a bezpečnost své etnické základny.

V celé Americe a jejím impériu všechno selhává. Školy a univerzity jsou centry propagandy proti bílým Američanům, armáda je nejednotnou babylonskou věží, masivně drahé zbraňové systémy jsou problematické, sociální a ekonomická infrastruktura se rozpadá, zdravotní péče se změnila ve stroj na zisk – na úkor veřejnosti – pro Big Pharma. Voda i potraviny jsou znečištěné. Vládní byrokracie odebrala rodičům kontrolu nad dětmi. Ekonomické příležitosti se zmenšují. Nelze nalézt poctivost. Lidé, kteří místo propagandy trvají na pravdě, jsou pronásledováni.

Je těžké uvěřit, že před 20 lety Rusko vzhlíželo k Západu s nadějí.

Překlad Deepl

Zdroj

Design a site like this with WordPress.com
Začít