Paul Craig Roberts: Západní civilizaci ničí sebenenávistní běloši

Dnes, 13:32

Paul Craig Roberts

Vážení čtenáři, doporučuji vám shlédnout video o tom, jak jsou běloši záměrně obviňováni černošskými agitátory a dalšími bělochy ze zločinů z nenávisti, které se nikdy nestaly. Pokud se na dokument nechcete dívat, přečtěte si alespoň krátký článek o tom, jak byl život studentky Virginské univerzity Morgany Bettingerové zničen lží. https://dailycaller.com/2024/05/20/morgan-bettinger-hate-crime-hoax-daily-caller-doc/?utm_source=piano&utm_medium=email&utm_campaign=38931&pnespid=sLlgDi5OJLlEy6PO_mW2GIyL4RK3DstodfXt2_o4oxRmi04D_oT3V7ap5Kun6n61q3uH1CBxkQ

Mé komentáře k této události přesahují rámec Gage Klipperova podání příběhu. Je to mnohem víc než jen příběh Morgan Bettingerové. Je to příběh o tom, co si běloši udělali sami.

Kritická rasová teorie, která nachází rasismus ve všem, co je bílé – v uměleckých dílech, literatuře, jazyce, matematice, vědě, historii – má svůj původ v židovské frankfurtské škole kulturního marxismu. Nyní je povinnou součástí světonázoru amerických profesorů. I když tomu nevěříte, musíte to vyznávat, jinak je s vámi konec. Popírat, že běloši jsou rasisté, se považuje za důkaz, že jste rasista.

Když agitátorka z hnutí Black Female Lives Matter obvinila Morgan Bettingerovou, že řekla něco, co nikdy neřekla a co svědci potvrdili, že nikdy neřekla, žádný běloch se jí nezastal. Ani bílí studenti Virginské univerzity, ani bílí profesoři, ani rektor a administrativní pracovníci univerzity, ani bílá média. Všichni běloši se vrhli na odsouzení rasistky Morgan Bettingerové. Dokonce i když byla očištěna, obvinění bylo nahrazeno jiným. Bylo shledáno, že je „necitlivá“ k ublížení, které obvinění proti ní představovalo. Jinými slovy, měla se omluvit a požádat o odpuštění za něco, co neudělala. To, že se neomluvila, bylo necitlivé. Proto byla odsouzena k veřejně prospěšným pracím, převýchovným sezením a podmíněnému vyloučení, pokud trest nesplní.

Zní to absurdně, ale takový je dnes postoj bělochů v celém západním světě.

Evropské ženy, které si stěžují na znásilnění ze strany přistěhovalců-nájezdníků s otevřenými hranicemi, riskují, že budou prezentovány jako “ rasisticky obviňující“ a dopouštějící se „zločinu z nenávisti“. Evropský muž, který se vydá na obranu znásilňované ženy, riskuje, že bude obviněn z „použití násilí proti chráněné skupině osob“. Běloši ztratili schopnost bránit se proti přistěhovalcům-nájezdníkům a barevným.

Vzpomeňte si na případ v St. Louis ve státě Missouri, kdy Antifa & Black Lives Matter prošli zavřenými vstupními branami bělošské komunity a hrozili chaosem. Jeden bílý pár stál před svým domem se zbraněmi a varoval vetřelce, aby nepoškozovali jejich majetek. Nikdo z narušitelů nebyl zatčen, ale bílý pár, který bránil svůj majetek, byl zatčen bílým demokratem a byl donucen k dohodě o přiznání viny.

Tohle znamená být bílým člověkem v dnešní Americe. Dokonce i prezident Donald Trump může být obviněn na základě vykonstruovaných obvinění negramotnými černošskými nádeníky, které k moci vynesly peníze gójů štvoucího miliardáře George Sorose.

Většina černých Američanů není součástí tohoto mimořádného bezprecedentního útoku na bílé Američany. Útok pochází od bílých intelektuálů Woke a kulturních marxistů a od několika černochů vybraných pro privilegia při přijímání na univerzity, zaměstnání a zaměstnávání. Jsou to běloši s vymytými mozky a malá privilegovaná třída černochů, kteří útočí na velkou bílou většinu, a bílá většina se tomuto útoku podvolila.

Jak jsem nedávno informoval, díky indoktrinovaným bílým manažerům ve firmách se 100 a více zaměstnanci získali 94 % nových pracovních míst černoši, kteří tvoří 12,6 % obyvatel USA. Běloši, kteří tvoří 59,3 % populace, získali 6 % pracovních míst. Černoši jsou také zvýhodňováni při povyšování. Brzy budou mít černoši, kteří tvoří jen malé procento populace, stejný počet špičkových pracovních míst jako většinoví běloši. Ostatně takovou politiku vyhlásil černošský ministr obrany, který pozastavil všechna povýšení bělochů v armádě, protože „bílých důstojníků je příliš mnoho“.

Jak dlouho bude trvat, než uslyšíme, nebo už jsme uslyšeli, že je příliš mnoho bílých?

Bílá většina ve Spojených státech a vlastně v celém západním světě, která se smířila se svou démonizací, umožnila své dobytí a redukci na druhořadé občanství. Joe Biden a různí evropští političtí představitelé skutečně uvítali přenesení morální autority z původních etnik na přistěhovalce-nájezdníky. Biden prohlásil, že je dobře, že dochází k nahrazování bílých Američanů.

Americký federální soudce právě rozhodl, že zákon státu Florida, který brání neamerickým občanům zapojit se do volebních kampaní, je diskriminační vůči neobčanům. Pokud rozhodnutí soudce obstojí, jsou nyní přistěhovalci-navštěvníci chráněni ústavou USA stejně jako občané. Jinými slovy, význam občanství byl zničen. Přistěhovalci-veteráni mají stejná práva jako občané. https://hotair.com/david-strom/2024/05/20/judge-rules-that-noncitizens-cant-be-discriminated-against-in-voting-matters-n3788693.

Zůstává nezodpovězená otázka. Proč USA ročně utratí celé jmění na obranu proti Rusku, Číně a Íránu, ale odmítají vydat jediný cent na zastavení 3,6 milionu (oficiální údaj) imigrantů-nájezdníků, kteří ročně vstoupí do USA? Ameriku, ba celý západní svět, mění imigranti-nájezdníci mnohem více, než by Západ změnila ruská invaze.

Proč Západ vynakládá obrovské částky na obranu ukrajinských hranic, ale odmítá bránit své vlastní hranice?

Západní šílenství jde ještě dál. Je zdokumentováno, že vláda USA utrácí peníze bílých daňových poplatníků na nábor imigrantů-nájezdníků ze 160 zemí a spolupracuje s nevládními organizacemi na zajištění ubytování, stravy, zdravotní péče a map, aby imigrantům-nájezdníkům pomohla absolvovat cestu s co nejmenším nepohodlím. Kalifornské vládě nevadí, že přistěhovalci jsou policisty s možností zatýkat občany USA, a newyorské městské radě nevadí, že přistěhovalci mohou hlasovat v městských volbách. Někteří členové Kongresu navrhují, aby imigranti-vetřelci byli přijímáni do americké armády.

Zatímco jsou přistěhovalci-vetřelci spojováni s občany USA, kde jsou konzervativci a republikáni? Ti se soustředí na záchranu Ukrajiny a Izraele.

Překlad Deepl

Zdroj

Design a site like this with WordPress.com
Začít