Andrej Martyanov: Pamatujete si to?


Dnes, 5:06

Někteří váleční zločinci z amerických médií vykřikovali, že je to podvrh a ne, v zemi 404 žádní nacisté nejsou.

Znak Azova je předělaný „vlčí hák“ divize SS Das Reich. Ale protože britské elity jsou zamindrákovaní ubožáci, tedy většina z nich, tady je to nejčerstvější z dnešní Británie – bývalý britský premiér hostí v parlamentu nacisty z Azova.

Takže je to logický závěr pro UK, které už nezbyla ani čest, ani integrita, ani národní hrdost, a je jen na místě, aby následovala cestu Kanady a tleskala lidské spodině nacistů.

Příslušníci Azovu byli v Londýně uvítáni jako hrdinové

Britští zákonodárci ve středu u kulatého stolu v parlamentu oslavovali delegaci nechvalně proslulé ukrajinské vojenské jednotky Azov, zatímco bývalý premiér Boris Johnson je označil za „hrdiny“. Neonacistickou milici založil v roce 2014 bělošský supremacista Andrej Bileckij, který navrhl její logo se symboly, jež kdysi používala SS. Nakonec byla začleněna do ukrajinských ozbrojených sil, přičemž si zachovala ikonografii Třetí říše. Prapor byl obviněn organizacemi Human Rights Watch, Amnesty International a OSN z četných případů porušování lidských práv, včetně znásilňování a mučení civilistů. Tři příslušníci Azova navštívili Londýn a promluvili před skupinou poslanců. Poručíci Arsenij Fedosjuk a Ruslan Serbov byli zajati v Mariupolu v roce 2022, zatímco třetí, seržant Vladimir Vernygora, se k jednotce připojil v roce 2023.

Teď už chápete, proč s těmito lidmi nikdo nechce mluvit. Z Velké Británie se rychle stává sračka a je to nejspíš k prospěchu věci. Také to ukazuje, co je UK „elitní“ školství – myslím tím továrny na tituly pro kretény s titulem. UK skončila, stejně jako anglosvět. Na USA, dáme tomu ještě tak rok a uvidíme, kam to povede. Ve Washingtonu milují nacisty, ale víme o některých lidech, kteří se tomu brání, v UK–je to přirozený stav historických ztroskotanců, kteří se nedokážou smířit s tím, že jsou v 21. století nuly. Co zbývá Velké Británii? Heil Hitler, Heil Hitler…

Překlad Deepl

Zdroj

Design a site like this with WordPress.com
Začít