Bob Bishop: ‚Občanská válka dvě‘ Recenze: Prorocká varování před třemi desetiletími

Dnes, 15:06

Studie Kalifornské univerzity v Davisu zjistila ve svém nedávno provedeném průzkumu v celé zemi „odcizení“, „nedůvěru“ a rostoucí tendenci obracet se k násilí. Více než dvě třetiny respondentů uvedly, že vidí ‚vážné ohrožení naší demokracie‘, a 50,1 % souhlasilo s tvrzením, že ‚v příštích několika letech dojde v USA k občanské válce‘. 44 % Američanů se podle neomarxistického výzkumu Southern Poverty Law Center domnívá, že USA směřují k občanské válce. Ponořme se do prorockého románu o možné občanské válce 2 vydaného před třemi desetiletími.

Autor Thomas W. Chittum knihy „Civil War Two The Coming Breakup of America“ (Občanská válka 2. Přicházející rozpad Ameriky) (hodnocení na Amazonu 4,4 hvězdičky) ji vydal na základě svých zkušeností žoldáka v multietnických krvavých občanských válkách v Rhodesii a Chorvatsku. Jeho blízké a osobní zkušenosti formovaly jeho přesvědčení o nadcházející druhé americké občanské válce. Chittum postuloval, že hybnou silou bude kulturní marxismus 20. století. Mimochodem, američtí historici se spletli, když ji nazvali občanskou válkou; byla to válka odtržení. Mnohé z třiceti šesti bodů kontrolního seznamu knihy, které otevírají oči, se naplnily nebo do jisté míry splnily.

„Chcete-li pochopit budoucnost, studujte minulost. V průběhu světových dějin se všechny mnohonárodnostní říše rozpadly, a to téměř vždy kataklyzmatickým násilím. Otázka tedy nezní, zda se multietnické americké impérium rozpadne, ale kdy a za jakých okolností.“

Chittumova hypotéza zní: Trojský kůň etnické a rasové rozmanitosti, prosazovaný politiky, „rozmanitost je naše síla“, exploduje v zuřící etnickou válku. Nezdá se to být příliš přitažené za vlasy, vezmeme-li v úvahu násilné nepokoje BLM a Antify, nekontrolovanou kriminalitu, nesmyslné násilí a miliony barbarských mladých mužů ve vojenském věku překračujících otevřené hranice.

Chittum však nedokázal předvídat miliony islámských migrantů, z nichž mnozí dávají přednost právu šaría před ústavou USA. Tyto diaspory jsou potenciálním sudem střelného prachu a blízkovýchodní konflikt by mohl inspirovat domácí islámské teroristické útoky.

Zde je vybraná ukázka autorových předpovědí:

Bod 3: Zrušení práva nosit zbraň. Demokraty ovládaná města, jako je dystopická Filadelfie a Baltimore, mají nejpřísnější zákony o držení zbraní, které odrazují od jejich držení. Není divu, že tato města trpí nejvyšší mírou vražd a kriminality. Defundování policie a prosazování sociální spravedlnosti násilí ještě umocňuje.

Bod 4: Pozor na rasově rozdělené poroty. Pokrokáři prosazující sociální spravedlnost podporují zrušení porot v boji proti „nespravedlivým a rasistickým zákonům“. Osvobozující rozsudky porot nelze zvrátit. Nejznámějším příkladem byla černošská solidární porota, která zprostila obvinění z vraždy hvězdu NFL O. J. Simpsona.

Bod 7: Sledujte, že Washington D.C. bude stále více připomínat hlavní město nějaké banánové republiky v obležení revolucionářů a davů. Mentalita davu se rozšířila po celé zemi násilnými nepokoji kvůli smrti George Floyda a vzestupná trajektorie pokračovala minulý týden masovými protiizraelskými demonstracemi u Bílého domu a domu Joea Bidena v Delaware.

Bod 9: Sledujte další nahrazování individuálních práv právy skupinovými, skupinovými právy na základě etnické skupiny. Nejnovějším vymýváním mozků je dogma Diverzita, rovnost a inkluze, maoistická bojová relace, která motivuje k vytváření hierarchických skupin zaměstnanců podle pohlaví, rasy, etnické příslušnosti a sexuální orientace na úkor kvalifikovaných.

Bod 11: Sledujte, jak se skutečná politická moc přesouvá od našich volených zástupců k soudům, a tedy pryč od amerického lidu. Hovorový výraz známý jako lawfare (vládní šikana) nyní demokraté používají k očerňování, finančnímu ničení opozice a popírání zákonných práv jednotlivce.

Ep. 38 První dodatek je hotov. Douglass Mackey má jít do vězení za zesměšňování Hillary Clintonové na internetu. Mluvili jsme s ním těsně před vynesením rozsudku. Při sledování si uvědomte, že to můžete být vy.

Bod 12: Sledujte další případy, kdy skutečná politická moc přechází z amerických institucí na mezinárodní orgány, a tím opět odtéká od amerických občanů. Usurpátor Joe Biden používá plán a motto Světového ekonomického fóra „Budovat znovu lépe“ jako severní hvězdu své administrativy, což znamená, že Američané jsou poslední.

Bod 17: Sledujte tzv. vrácení otrocké daně nebo nějaký podobný nástroj, který bude automaticky doživotně dotovat všechny černochy. Stát Kalifornie, který není otrokářským státem, má pracovní skupinu pro reparace, která doporučila 1,2 milionu dolarů jako restituci každému černochovi. Stát New York, který nechce být předstižen Kalifornií, přijal zákon o komisi pro reparace, který čeká na podpis guvernéra.

Bod 24: Pozor na další omezování svobody projevu ze strany vlády a establishmentových médií. Jedním z mnoha křiklavých případů jsou nedávno zveřejněné „Akta Twitter“ Elona Muska, dokumentující spolupráci FBI se stínovým Twitterem (nyní známým jako X), který zakazuje a blokuje konzervativní názory. Twitter na naléhání FBI zatajil kontroverzi ohledně ztraceného notebooku Huntera Bidena a potlačil tak zpravodajství o úplatkářských schématech Bidenovy rodiny.

Bidenova administrativa požaduje, aby @elonmusk vysvětlil, proč umožnil novinářům přístup k souborům na Twitteru. Jedná se o nehorázný útok na první dodatek.

Bod 29: Sledujte rostoucí geografickou segregaci a její stále častější zmínky v tisku. Ve zprávách se píše o progresivních státech jako New York, Illinois a Kalifornie, přičemž obyvatelstvo utíká do konzervativních, daňově příznivých států jako Texas a Florida.

Občanskou válku lze zakoupit prostřednictvím Amazonu nebo PDF kolující po internetu.

Bob Bishop je forenzní vyšetřovatel a účetní auditor ve výslužbě.

Překlad DeepL

Zdroj

Design a site like this with WordPress.com
Začít